1
Košarka

FOTO: STARSPORT

PANIKA MEĐU GROBARIMA: Vilijams-Gos se nakon meča sa Cedevitom vratio u Ameriku, pa se javio navijačima porukom (FOTO)

Objavljeno: 11.03.18 u 13:41

Prava drama odigrala se jutros među navijačima crno-belih.

Razlog za to bio je organizator igre Partizana, Najdžel Vilijams Gos.

Crno-beli su sinoć završili učešće u ABA ligi porazom u Zagrebu od Cedevite. Još ranije je bilo poznato da Partizan neće biti učesnik plej-of faze regionalnog takmičenja, već će naredne utakmice igrati tek u Superligi.

Kako domaće prvenstvo startuje tek za oko mesec dana, sledi slobodan period košarkašima crno-belih pred početak priprema za nastavak sezone. Očigledno, slobodno vreme je Najdžel Vilijams-Gos rešio da provede kod kuće, u Sjedinjenim Američkim Državama te je na društvenim mrežama postavio fotografiju avionske karte za Sijetl.

Ono što je uplašilo navijače Partizana jeste moguć odlazak plejmejkera, uzeći u obzir da nije igrao prethodne dve utakmice za Partizan (zbog povrede). Međutim, radi se isključivo o odmoru, što je kasnije i Vilijams-Gos morao da potvrdi preko svojih društvenih mreža zbog sve češćih komentara i pitanja navijača o ovoj situaciji.

U priču na društvenim mrežama se uključio i Dilan Enis koji je prokomentarisao da Gos ne želi da napusti Srbiju, te je samo izgovor to da se uspavao i zbog toga zakasnio na let.

– Ti se i ne trudiš da ideš da vidiš familiju. Ti u stvari želiš da ostaneš u Srbiji, napisao je Enis Gosu na Tviteru, da bi mu igrač Partizana odgovorio:

– Nisam stigao na vreme na let iz Frankfurta. Volim Srbiju ali moram da idem da vidim porodicu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter