0
Domaći fudbal

OMLADINSKA LIGA SRBIJE: Zvezda preživela gostovanje šampionu i napravila veliki korak ka titulu (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.18 u 17:20

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su na gostovanju ekipi Brodarca rezultatom 1:1, u okviru 18. kola omladinske lige Srbije.

Crveno-beli su tako pregrmeli veoma teško gostovanje aktuelnom šampionu, sačuvavši ispred svog današnjeg rivala netaknutu prednost na tabelu koja iznosi četiri boda.

Brodarac je bio taj koji je poveo na ovom susretu i to preko Dušana Jokovića, koji je u 18. minutu ispratio akciju sovjih saigrača i posmremio u mrežu jedan takozvani „otpadak“, nakon odrbane golmana gostiju.

Ipak do velikog boda Zvezda je stigla u 77. minutu pogotkom Savića, koji se odlično snašao u kaznenom prostoru domaćina i asistenciju Bosića pretvorio u pogodak.

Na kraju ovim ishodom svakako mnogo više mogu biti zadovoljni crveno-beli, koji su očuvali bodovnu distancu u odnosu na Brodarac i tako napravila važan korak ka tituli koja im je u poslednje dve sezone izmicala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter