0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

UVEK ORIGINALAN: Izjava Svetislava Pešića posle Zvezde se ne može čuti svakog dana… (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.18 u 12:00

Jedan od najzanimljivijih sagovornika oduvek je bio Svetislav Pešić, pa je zanimljivo bilo i nakon trijumfa Barselone nad ‘njegovom’ Crvenom zvezdom.

Katalonski klub je lako savladao beogradske crveno-bele sinoć u Blaugrani i tako Zvezdu definitivno pozdravio sa plej-ofom Evrolige. Meč je bio poseban za Svetislava Pešića, bivšeg trenera Zvezde, a sada Barselone.

– Odigrali smo odličnu timsku odbranu, a onda je lakše igrati u napadu. Imali smo kontinuitet i pokazali veliku odgovornost – bio je jasan Pešić posle meča.

Zatim je nastavio u svom stilu i napravio je poređenje koje nećete čuti od svakog trenera u Evropi ili svetu. Samo retki to čine, a jedan od njih svakako je popularni ‘Kari‘.

– Na početku drugog poluvremena smo počeli da se dodajemo kao Medžik Džonson zadovoljni rezultatom iz prvog dela igre. Objasnio sam igračima na tajm-autu da navijači vole da uživaju, ali da je u modernoj košarci najvažnije da dobijemo utakmicu. Košarka je jednostavna igra – poručio je Pešić.

(Izvor: youtube / EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter