0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI ZA ĐUKIĆA: Partizan žestoko oslabljen na Banovom brdu

Objavljeno: 10.03.18 u 16:25

Fudbaleri Partizana gostovanje sutra ekipi Čukaričkog u okviru 27. kola Superlige Srbije, a trener crno-belih Miroslav Đukić se pred ovaj susret suačava sa velikim kadrovskim problemima.

Aktuelni šampion je na duži priod ostao bez iskusnog defanzivca Bojana Ostojića, koji je tokom utakmice sa Radom doživeo povredu ligamenata kolena. Na sreću po štopera crno-belih u pitanju je samo oštećenje, ne i kidanje ligamenata, a rehabilitacija će trajati u narednih mesec dana.

Povratak Ostojića očekuje se negde pred treći „večiti derbi“ sezone, u okviru plej-ofa a za meč na Banovom brdu Đukić neće moći da računa na još dvojicu važnih igrača.

Ofanzivna linija Partizana će u ovom susretu biti lišena pomoći Zorana Tošića i Sejdube Sume, što svakako predstavlja veliki hendikep za crno-bele.

-Sejduba Suma ima grip, a Zoran Tošić je protiv Rada dožoveo rupturu mišića stomačnog zida, propustiće gostovanje na Banovom brdu-, rekao je Miroslav Đukić, koji će nekako morati da nadomesti izostanak trojice važnih igrača na vrlo nezgodnom gostovanju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter