2
Fudbal

‘PANINI’ PREDUHITRIO FSS? U sličicama otkriveni novi dresovi Srbije, da li će stvarno izgledati ovako?! (FOTO)

Objavljeno: 10.03.18 u 00:09

Broj dana do Svetskog prvenstva u Rusiji sada je na dvocifrenom broju.

Čuvena italijanska kompanija će i za ovaj Mundijal praviti album za samolepljive sličice.

Odnosno već je gotov, a u Srbiji se njegov dolazak očekuje krajem marta kada će početi i tradicionalna vikend okupljanja ispred fontane kod Hotela Moskva u Beogradu.

Danas internetom kruže fotografije sličica reprezentativaca Srbije. Navodi se da je Panini svesno ili ne otkrio kako će izgledati dresovi Srbije za Mundijal, u izradi nemačke kompanije ‘Puma’.

Važno je pomenuti da su se sličice fudbalera reprezentacije Srbije pojavile na Fejsbuk grupi srpskih kolekcionara Panini sličica pod nazivom ‘Panini Club Serbia official’ koji su zapravo otkrili široj javnosti kako bi mogle da izgledaju samolepljive sličice krajem marta kada ih bude bilo na svim trafikama širom zemlje.

Još uvek ne postoji zvanična informacija što se dresova Srbije tiče, kao i da li se radi o pravim sličicama ili montažama pošto Panini album za Svetsko prvenstvo 2018 još uvek nije pustio u prodaju nigde na planeti.

FOTO: Panini Club Serbia official
FOTO: Panini Club Serbia official
FOTO: Panini Club Serbia official

0
0

2 Komentara

  1. samo me intresuje kako će izgledati sličica sa ekipom na terenu verovatno u umbro dresovima ili će biti neka fotomontaža …m ti i marketing i ko ih je sve skupio tamo od toleta do brokeze demagozi u ime naroda a u svoj džep stara miljanova škola jer odkako je on ušao u fss 74 mi smo postali drugorazredan savez a pre toga dok su bili drANDREJEVIĆ,KOSTA,TIRKE,RAJKO ,VUJKE bili smo sila uvek među prvih 5 u Evropi i na SVETU

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter