4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠLIJE ODGOVORILE PARTIZANU: Radnički će biti vicešampion, ni govora o nameštanu u Ivanjici

Objavljeno: 10.03.18 u 19:39

Odluka FSS da Partizanu i Crvenoj zvezdi oduzme po dva boda izazvala je oštre reakcije iz redova „večitih rivala“, a povodom toga oglasili su se i iz redova Radničkog.

Predsednik skuštine niškog superligaša, Radan Ilić, je u izjavi za Tanjug naglasio kako čelnici Partizana ne bi trebalo da komentarišu odluke Fudbalskog saveza, posebno apostrofiraši potpredsednika kluba Vladimita Vuletića.

– Nema potrebe da rukovodstvo Partizana javno istupa u vezi sa odlukama Fudbalskog saveza Srbije kao krovne organizacije u ovom sportu kod nas. Postoje mehanizmi da drugačije reaguju na odluku o oduzimanju dva boda, poput žalbe, kao što su najavili. To bi naročito trebalo da bude poznato Vuletiću. Mislim da je kazna opravdana, jer suđenje kao subjektivnu kategoriju ne bi trebalo komentarisati, rekao je Ilić za „Tanjug“.

Ilić je izrazio verovanje Radnički može do drugog mesta na kraju a crno-belima je poručio da bi najbolje bilo da gledaju u sopstveno dvorište.

– Verujem da će Radnički biti vicešampion. Imamo dobru ekipu, sigurni smo kod kuće i organizaciono dobro stojimo. Mi nismo komentarisali Partizan posle njihove sumnjive pobede u Lučanima, a ne znam zašto se oni bave nama, verovatno iz straha da ih ne prestignemo. Vuletić ne treba da se plaši Radničkog. Mislim da će duel između nas i njih u plej-ofu odlučiti ko će biti drugi, a čak i da završimo kao treći Liga Evrope je zagarantovana, tako da čemu tenzija-, rekao je Ilić, koji je zatim demantovao da je bilo sumnjivih radnji u meču u Ivanjici, u kome je Radnički slavio protiv Javora.

Predsednik skupštine fudbalskog kluba Radnički napomenuo je da je meč Nišlija u Ivanjici protiv Javora potpuno regularan.

– Ni govora o nameštanju. Kakva je logika da nam Javor da bodove kad se grčevito bori za opstanak? Da smo hteli da namestimo uradili bismo to mnogo perfidnije, a ne tako očigledno. Partizan ne bi trebalo nama da se bavi, kao što ni mi nismo njima-, zaključio je Radan Ilić.

0
0

4 Komentara

  1. Ljudi, vi niste svesni… imam druga koji igra za Radnicki. Ovo je SRAMOTA! Ovaj Radnicki je gori od Zvezde i Partizana 1000 puta.. evo protiv Javora je bilo „3 za 3“, to je svako znao, svako.. sada ce i protiv Spartaka, evo videcete svi.. evo neka mi umru svi ako lazem.. drug mi je rekao da ce dobiiti Javor, kao sto ce i safa Spartak

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije Zvezda bez razloga poslala coveka iz njene uprave da bude predsednik kluba u Nisu. Posle zvezdane, ovo je najmafijaskiji klub u zemlji.

    0
    0
    Odgovori
    • Da, ali si zaborivao da napomenesh „na chelu sa Partizanom“
      Vi ste kriminogena sredina jer vashim „navijachima“ nije bitan klub, vec tribina kluba!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter