0
Fudbal

FOTO: Panini Club Serbia official

GROZNICA SLIČICA ZA SP U PUNOM JEKU: Ako planirate da ih skupljate, valjalo bi vam da znate ove momke

Objavljeno: 10.03.18 u 21:34

Bliži se datum kada će Panini pustiti u prodaju zvanični album samolepljivih sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Groznica među kolekcionarima je već počela, a pored tradicionačnog okupljanja kod ‘Moskve’, sada se oni druže i preko interneta.

Za to su ‘krive’ društvene mreže, odnosno konkretno Fejsbuk grupa ‘Panini Club Serbia official’ koja okuplja kolekcionapre Panini sličica iz naše zemlje, ali i regiona. Grupa je sa radom počela 2012. godine za vreme Evropskog prvenstva na kojem naša zemlja nije učestvovala, ali je i tada cilj bio da se na jednom mestu okupe kolekcionari Panini sličica iz Srbije i regiona.

Nakon osam godina i par velikih takmičenja na kojim nismo učestvovali, Orlovi će igrati za nekoliko meseci Mundijal u Rusiji, te je veliko interesovanje za sličicama već primetno. ‘Panini Club Serbia official’ je juče tokom dana i otkrio kako bi trebalo da izgledaju sličice naših reprezentativaca u albumu koji će na kioscima biti krajem marta.

Sem druženja i upoređivanja kolekcija, grupa je napravljena i kako bi oni pravi kolekcionari za što manje novca došli do nekih retkih sličica ili onih koje im fale iz nekih ranijih albuma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter