3
Evropske lige

ČEMU NERVOZA: Benitez izgubio živce na pitanje o Mitroviću, ljutito odgovorio ‘kako je zadovoljan’ i poslao mu poruku (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.18 u 13:56

Menadžer Njukasla Rafa Benitez veći deo konferencije uoči utakmice 30. kola Premijer lige svog tima protiv Sautemptona posvetio je srpskom napadaču Aleksandru Mitroviću.

Nakon što je govorio o meču protiv Sautemptona, Benitez je upitan o učinku Mitrovića u dresu Fulama, u koji je otišao na pozajmicu iz Njukasla, gde je bio u nemilosti španskog menadžera.

Na pitanje da li je zadovoljan njegovim učinkom, odgovorio je pomalo ljutito:

– Da, ali da vam kažem dve stvari. Prva je da je Mitrović postigao golove u Čempionšipu (ne Premijer ligi) i stvarno mi je drago zbog njega. Kao što sam rekao ranije, nadam se da će postići 20 pogodaka. Tako će biti mnogo bolje za njega, ali i za nas. Druga stvar, mi smo bili najbolji tim u Čempionšipu, tako da ne želim da ljudi imaju pogrešnu sliku. Bili smo najbolji u Čempionšipu, postigli smo više golova od bilo koga, Fulama, Noriča.. Primili smo najmanje golova, uz Brajton, tako da smo bili najbolji tim. Bili smo prvi, imali smo najviše udaraca u gol od svih, napadali smo – rekao je Benitez.

– Naš stil fudbala je bio vrlo ofanzivan i imali smo jednog ključnog igrača, a to je bio Dvajt Gejl. On je postigao 23 gola, iako dva meseca nije igrao. Daril Marfi je postigao šest. Kada pričamo o tome ne smemo da zaboravimo da smo bili najboli u Čempionšipu, napadački tim, koji je stvorio mnogo šansi. Imali smo balans u napadu i odbrani, to je razlog zbog kojeg smo bili prvi. To je jedna stvar. Takođe, donosio sam odluke, a tim je izgledao vrlo dobro, imali smo neke igrače.

Zatim je Benitez poslao poruku Mitroviću i ponudio pripadnicima ‘sedme sile’ naslov za novinske stupce.

– Otišao si u januaru, imaš pred sobom Svetsko prvenstvo, i prilika je tu. Mitrović igra dobro u Čempionšipu, fino, savršeno. Nadam se da će postići 20 golova, što bi bilo dobro za sve. To je naslov, ako želite. To je dobro za njega i za nas, i to je to – zaključio je Benitez.

Mitrović je postigao pet golova na prethodna četiri meča za Fulam, evo nekih od njih:

(Izvor: youtube / Humor)

(Izvor: youtube / FED Daily)

0
0

3 Komentara

  1. Mitrović će moći na leto da bira klub u Premijer ligi,ako nastavi ovako. Neće se vratiti u Newcastle,kod debelog morža

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter