0
U pripremi

BUNDESLIGA: Leverkuzen srušio Mehengladbah, na putu ka Ligi šampiona

Objavljeno: 10.03.18 u 20:34

Fudbaleri Bajera su na domaćem terenu savladali ekipu Borusije iz Mehengladbaja rezultatom 2:0, u meču 26. kola Bundeslige.

Od početka drugog dela sezone popularni „farmaceuti“ igraju u dosta dobroj formi, što se sa druge strane nikako ne može reći za njihovog današnjeg rivala.

Mehenglabah je na „Baj areni“ zabeležio i svoj peti poraz u poslednjih sedam kola, a nakon niza negativnih rezultata Evropa im sve više i više izmiče.

Prvi pogodak na ovom susretu domaćin je postigao u finišu prvog poluvremena, tačnije u 39. minutu, kada je Lukas Alario iskoristio asistenciju Kevina Folanda i u pravo vreme doveo svoj tim u vođstvo.

Do kraja utakmice Bajer je uspešno čuvao vođstvo, a konačan rezultat postavio je u drugom minutu nadokane Julian Brandt, na asistenciju strelca prvog pogotka Alaria.

Tako je Leverkuzen barem na kratko izbije na treću poziciju na tabeli, sa dva boda više ali i utakmicom viška od Dortmunda i Frankfurta, a trenutno stanje na tabeli obećava nam veliku borbu za plasman u Ligu šampiona.

BUNDESLIGA – 26. KOLO

Petak:

Majnc – Šalke 0:1 (0:0)
(Kaliđuri 55)

Subota:

Hofenhajm – Volfzburg 3:0 (1:0)
(Šulc 18, Gnabri 77, Nohe 80)

Bajern – Hamburger 6:0 (3:0)
(Riberi 8, 81, Levandovski 12, 19, 90, Roben 55)

Hanover – Augzburg 1:3 (1:2)
(Sane 38 – Gregorič 26, 83, Kačar 45+2)

Herta – Frajburg 0:0

Leverkuzen-Menhengladbah 1:0
(Alario 39, 90+2 Brandt)

Nedelja

Štutgart -RB Lajpcig

Dortmund -Ajntraht

Ponedeljak

Verder-Keln

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter