4
Košarka

‘BOMBA’: Lejkersi prave šampionski tim, stiže Jokić, ali evo koja superzvezda…

Objavljeno: 10.03.18 u 22:22

Posle nekoliko katastrofalnih sezona Los Anđeles Lejkersi su odlučili da naprave šampionski tim, a evo ciljanih momaka.

Sa ‘jezerašima’ izgleda da šale više neće biti. Kako prenosi američki ‘Show Life’, Lejkersi su rešili da naprave ‘drim tim’. Prvo pojačanje je tu, reč je o Ajzei Tomasu koji je stigao iz Klivlenda. Ipak, tu nije kraj.

Navodno, Lejkersi se bore da već ovog leta dovedu Lebrona Džejmsa. Čak se spekuliše da ‘Kralj’ flertuje sa timom iz Stejpls centra i da je dogovor blizu.

Jedna od želja je Nikola Jokić. Srbin izlazi iz ugovora sa Denverom, a kako Nagetsi ne žele da mu posle minimalnog ugovora ponude maksimalni od 150 miliona dolara, Lejkersi žele da iskoriste prostor.

Na meti je i Pol Džordž kome ističe ugovor, a za 2019. godinu su mete Klej Tompson, Džimi Batler i Kavai Lenard.

Vidiećemo da li će posle Vlade Divca i Vladimira Radmanovića, Nikola Jokić biti treći Srbin u žuto-ljubičastom dresu…

0
0

4 Komentara

  1. Pre neko veče kad su igrali protiv Kavsa, pomislio sam: Kako bi bilo da LeBron i Jokić igraju u istom timu? Naravno logički ih baš i ne vidim zajedno, ali nešto me je privuklo ovakvoj ideju. U ovakvom scenariju to bi bila ubitačna ekipa, finale konferencije ili celog NBA sigurno.
    Ali prvo da vidimo da li će Denver da se isprsi za max ugovor,jer bi bili glupi da to ne urade.
    Takođe ovaj Denver za godinu dve bi bio isto tamo gde i Lejkersi u prethodnoj priči.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mozda sad kad uzme tih koliko miliona bude i bteo da igra ali bilo bi lepo da sale kaze gospodine bogati sad nam netrebas.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako Jokić nema interesa da igra za reprezentaciju Srbije, ne vidim kakvog onda mi interesa imamo da čitamo izveštaje sa njegovih utakmica u NBA ligi. Neka zabavlja američku publiku. Nadam se da ćete objaviti moj komentar i da neće biti cenzure.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter