0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Zvezda protiv Barse i Pešića za prestiž, može li Budućnost do ‘majstorice’

Objavljeno: 09.03.18 u 08:40

Bogat sportski program je pred nama, u centru pažnje je košarka, domaća i regionalna, ali ni fudbal danas ne manjka.

U centru pažnje je meč 25. kola Evrolige između Barselone i Crvene zvezde. Za oba tima takmičenje u ‘elitnom’ takmičenju je realno završeno, te je ovo meč za čist prestiž. Četa Dušana Alimpijevića godinama igra dobro u Španiji, ali Blaugrana do sada nije pala, videćemo hoće li danas od 21 čas na Sport klubu jedan.

Pre Evrolige sledi zanimljiv duel u Evrokupu. Budućnost od 19 časova u drugom meču četvrtfinala dočekuje Darušafaku. Podgoričani su pokazali u Istanbulu da mogu da se nose sa Turcima, a da li će stići do ‘majstorice’ pogledajte na Sport klubu tri.

To nije sve od košarke, jer na Sport klubovim kanalima možete pogledati još jedan meč Evrolige, ali i preostala tri susreta Evrokupa. Od 20 časova na SK2 idu prenosi tenisa iz Indijan Velsa.

Arena sport je danas zadužena za fudbal. Program otvara domaća scena, tačnije start Prve lige Srbije i dvoboj Metalca i Novog Pazara od 16 časova. Kanije je tu prenos Serije A između Rome i Torina, kao i duel Lige jedan u kome će kolja ukrstiti Strazbur i Monako.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter