0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEMA PREDAJE: Partizan želi da sruši Cedevitu posle pet dugih godina

Objavljeno: 09.03.18 u 11:29

Za vikend su na programu mečevi poslednjeg kola ligaškog dela sezone ABA lige, a derbi se igra u subotu od 19 časova u Zagrebu.

Partizan ide na noge Cedeviti. Dva tima u različitom raspoloženju dočekuju derbi, jer su crno-beli takmičenje u ABA ligi već završili kao peti, dok bi Zagrepčani pobedom mogli do drugog mesta, naravno, ako FMP iznenadi Budućnost u Podgorici.

Iako bez takmičarskog motiva, Partizan put hrvatske prestonice ide sa ciljem da posle pet godina (3. mart 2013. godine) pobedi Cedevitu u Zagrebu.

– Idemo u Zagreb sa željom da na dobar način završimo ovaj deo sezone. Iako nećemo biti kompletni, pokušaćemo da energijom i zalaganjem pariramo još jednom učesniku plej-ofa i da iz tog pristupa dođemo do pobede. Cedevita je redovan učesnik doigravanja, ima veoma kvalitetan tim i neće nam biti lako, ali verujemo u sebe i ono što radimo – istakao je Nenad Čanak.

Partizan u Zagreb putuje bez dva veoma važna igrača Najdžela Vilijamsa Gosa i Đoka Šalića.

PAROVI POSLEDNJEG KOLA:

subota

Cedevita – Partizan 19.00

nedelja

Mega – Igokea 17.00
Mornar – MZT Skoplje 19.00
Olimpija – Zadar 21.00

ponedeljak

Crvena zvezda – Cibona 18.00
Budućnost – FMP 21.00

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter