0
Evropske lige

‘BOMBA’ SA OSTRVA: Jokanović na klupi šampiona Engleske?

Objavljeno: 09.03.18 u 10:15

Ekskluzivna vest stiže sa ‘ostrva’, a vezana je sa srpskog trenera Slavišu Jokanovića koji sa Fulamom gazi ka Premijer ligi.

Ali, pitanje je da li će Jokan belo-crne predvoditi sa klupe i sledeće sezone. Kako javljaju mediji na ‘ostrvu’, Slaviša Jokanović je jedan od kandidata za naslednika Antonija Kontea na klupi Čelsija. Italijanu se dobro drma klupa posle loših rezultata, ‘plavci’ su za sada pet bodova daleko od mesta koja vode u Ligu šampiona sledeče sezone, a u ‘eliti’ Barselona ima povoljan rezultat pred revanš na Kamp Nou.

Slaviša Jokanović nije jedini kandidat za klupu Čelsija, prvi favorit je bivši trener upravo Katalonaca Luis Enrike.

Englezi smatraju da je povoljna situacija za Srbina ta što je bio fudbaler Čelsija i što ima zapažene rezultate gde god je radio. Podsetimo, Slaviša Jokanović je sa Partizanom osvojio dve duple krune, Votford je uveo u Premijer ligu, a Makabi Tel Aviv posle 11 godina u Ligu šampiona. Sada je sa Fulamom strah i trepet u Čempionšipu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter