2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KORAK DO REKORDA: Vezista Zvezde u nedelju postaje deo istorije kluba! A onda potpisuje novi, baš dobro plaćeni ugovor… (FOTO)

Objavljeno: 08.03.18 u 09:50

Kapiten crveno-belih bi protiv Napretka trebalo da upiše 105. meč u Zvezdinom dresu i prestigne Mendeša Kadua.

Tako se to namesti u životu da Mičel Donald postigne gol za Crvenu zvezdu u Novom Sadu na svom 104. meču i po broju utakmica stranaca stigne Mendeš Kadua.

Holanđaninu fali još samo jedan minut na terenu da postane deo istorije kluba, a kapiten će verovatno u nedelju protiv Napretka obeležiti lep jubilej. I još nešto, vezista je najavio da ga uskoro očekuje drugi sastanak sa rukovodstvom da produži ugovor.

Kako saznaje HotSport crveno-beli su spremni da izdvoje 450.000 evra za vezistu, koji je već dve i po godine oslonac tima umesto 250.000 evra koliko je zarađivao! Pošteno i nagrada je dobra, samo ostaje da Donald stavi potpis…

FOTO: STARSPORT

Pored tri boda protiv Vojvodine megdan će pamtiti i Slavoljub Srnić, koji je ušao u ‘klub sto’ po broju mečeva za beogradsku ekipu sa kojom je nedavno produžio ugovor do juna 2019. godine uz reviziju plate.

0
0

2 Komentara

  1. Ništa nije čudno zašto je Zvezda prošlog proleća izgubila, već dobijenu titulu, u foto-finišu! Ovaj gubitnički menadžment donosi nerezonske odluke! Zadržava igrače koji realno po svojim vrednostima ne bi mogli igrati ni u prvoj ligi Bangladeša! Ovi diletanti su ovaj zimski prelazni rok početnički odradili! U skladu sa svojom gubitničkom filozofijom: „Prvo prodaja pa onda kupovina“. Tri meseca su se rasplinjavali pokušavajući da prodaju Boaćija „nemilosrdnog strelca iz penala“. Pošto u Evropi naravno niko nije želeo igrača koji je bio 4-voro godišnja rezerva u Italiji, na samom kraju prelaznog roka su ga utrapili Kinezima, posle svih onih spinova i izmišljotina o „stajanju u redovima“ najvećih evropskih klubova. Celi prelazni rok im je prošao u neuspešnoj prodaji Boaćija. I na kraju su svoj poraz prikazali kao „veliki uspeh“. Nisu doveli Mileta Savkovića i Aleksu Vukanovića, dva najbolja ofanzivna vezna igrača u Srbiji (niti oni znaju za njih!) ali su zato doveli Bena, rezervu iz Grčke lige, koji nam je svima pokazao koliko može i zna, na utakmicama protiv CSKA (dva puta), Javora, Spartaka i Vojvodine! Dokle ove neznalice budu vodile Zvezdu, ona će igrati onako kao protiv Vojvodine!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter