14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ VOJVODINE I DALJE BESNE: Svi igrači su plakali u svlačionici, kome je potreban ovakav fudbal?! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.18 u 10:12

Još će dugo trajati bura oko derbija 26. kola Superlige Srbije u Novom Sadu koji je odlučio penal za Crvenu zvezdu u finišu utakmice.

Tada je prema proceni sudije Jovana Šegrta, Nemanja Radonjić oboren od strane Aleksandra Mesarovića i dosudio je jedanaesterac koji je u gol za pobedu Zvezde pretvorio El Fardu Ben.

Posle meča podigla se velika prašina, koja se još dugo neće slegnuti, a još malo je sve ‘zamešao’ sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić.

– Ne znam šta igračima da kažem. U svlačionici su svi redom plakali zbog onog što su doživeli od sudije Šegrta. Kako da ih utešim? Kako da ih zaštitim od sudijske samovolje? Ništa inače ne pomaže, ovo je sve režirao i završio Jovan Šegrt – izjavio je Drakulić za ‘Žurnal’.

On je istakao da je sudija namerno pomogao Crvenoj zvezdi da osvoji tri boda na ‘Karađorđu’.

– Kakav je ovaj naš fudbal? Kome ovo treba? I zašto? Vojvodina je u derbiju bila žrtva jednog čoveka i njegove namere da pomogne Crvenoj zvezdi. I ovo malo publike što dolazi na naše superligaške utakmice – odustaće, jer ovakve stvari kao što su se desile u derbiju na ‘Karađorđu’ su i protiv fudbala i protiv gledalaca – besneo je Saša Drakulić.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

0
0

14 Komentara

  1. Vi sto se ko biva rugate pa kmecite rokcete blejite rzete o jeste za farme i obora jer to vam je zivotna sredona i staniste.predlazem tri lige i to uza srbija vojvodina i tzv.beogradski pasaluk uz strane sudije
    po cetiri najbolja isli bi u play off opet uz prisusvo stranih sudija delegata iposmatraca.drzavni projekti bi bili cist prosjek.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezdi odmah pre prvenstva dodeliti pehar pa da mi ostali igramo fudbal a oni nek organizuju slavlja i fešte za navijače. I obavezno da izađe „veliki vođa“ na centar svaki put da ga pozdrave „navijači“.

    0
    0
    Odgovori
    • Jel i ti ti places kao ovi napaljeni lazni igraci izgasirani od mnogo loseg coveka – nazovi trenera – Ilije Stolice?!? Kmeeee, kmeee?!

      0
      0
      Odgovori
    • Ipak ga je gurnuo. Radonjić je pokušao da ustane, i u toj nestabilnoj poziciji dovoljno je bilo jednim prstom ga gurnuti nazad na travu, i igrač Vojvodine je baš to uradio. Glup i neoprezan start Mesarovića ali je činjenica da Radonjić nije sam pao. Prekršaj u šesnaestercu i sudija je svirao penal. Mogao je i da ne svira ali u tom slučaju danas bi pričali da je sudija oštetio Zvezdu dva puta: za nepostojeći ofsajd i nedosudjeni penal.

      0
      0
      Odgovori
  3. mogu da placu jos tri dana. da tako igraju svaku utakmicu bili bi sampioni srbije. meni kao navijacu czv ono nije bio penal. otom potom, ne zelim da znam sta je onaj arsic celu utakmicu prigovaro sudiju. nesto se moze procitati sa usana…place li zbog toga?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter