0
Fudbal

AZAR O KOLEGI IZ REPREZENTACIJE: Bolje igrati u Kini nego sedeti na klupi u Španiji

Objavljeno: 08.03.18 u 16:16

Janik Karasko je pojačao ekipu Dalijan Jifanga u kineskoj Superligi, što je pozdravio njegov saigrač iz reprezentacije Eden Azar.

U razgovoru za belgijski „DH“, Azar je istakao:

– Nisam u njegovoj glavi, ali znam da je želeo da napusti Atletiko Madrid. Možda mu je to bila i jedina opcija. Da je ostao u Atletiku, možda ne bi igrao uopšte. Ovde će sigurno igrati mnogo, a bolje da igra u Kini nego da bude na klupi u Primeri. Izgleda kao čudan potez, ali imao je svoje razloge. Ipak, siguran sam da to neće poremetiti njegovo mesto u reprezentaciji. Vitsel je igrao tamo, pa je još uvek tu, isto će biti sa Janikom.

Na pitanje novinara da li na njegov status može da utiče to što je njegova nova ekipa poražena sa čak 8:0 na otvaranju nove sezone od Šangaj SIPG-a, te da li postoji mogućnost da zbog slabijeg takmičenja i kvaliteta tima izsotane, Azar je dodao da veruje u svog reprezentativnog kolegu:

– Siguran sam da će prevazići kvalitet svog tima i pokazati koliko vredi. Što se Rusije tiče, prvenstvo počinje za tri meseca, a neće za to vreme zaboraviti da igra fudbal. Mi idemo tamo da napravimo rezultat, i zimski prelazni rok nije promenio te planove, zaključio je Azar.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter