2
Košarka

FOTO: STARSPORT

VESTI ZA NEVERICU: Jedno od poslednjih pojačanja Partizana nije stiglo ‘legalno’ – već je suspendovan?! (FOTO)

Objavljeno: 07.03.18 u 00:14

Kako stvari stoje, jedno od poslednjih ‘pojačanja’ crno-belih zapravo to još uvek nije.

Problem je nastao zbog načina na koji je trebalo da ovaj posao bude završen.

Iz Slovenije stižu vesti da je talentovani Petar Vujačić suspendovan od strane učesnika ABA lige 2, Rogaške. Kao razlog za taj potez slovenačkog kluba jeste što mlađi brat poznatog Saše Vujačića u Beograd otišao bez odobrenja ekipe za koju nastupa.

Rogaška je do daljnjeg suspendovala Vujačića koji se ne pojavljuje na treninzima, već je samovoljno odlučio da se preseli u prestonicu Srbije, to je potvrdio i prvi čovek slovenačke ekipe, Novak Kristijan:

– Vujačić je u septembru potpisao ugovor s nama. Bila je opcija još jesenas da ode u Partizan, ali se to tada nije realizovalo. Kada je u januaru napunio 18 godina, Partizan je ponovo poslao ponudu i Petar je pristao, ali on ne može da postane član crno-belih jer ima ugovor. S Partizanom se ništa nismo dogovarali o obeštećenju, a prema našim informacijama, beogradski klub ga neće još registrovati. On je u Beogradu, a po svemu sudeći, slučaj će morati da rešava FIBA, rekao je Kristijan za ‘Kurir’.

Sa druge strane, iz Partizana je rečeno da ne znaju ništa o suspenziji Rogaške kao i da Vujačić ne može da igra za crno-bele jer još uvek nije registrovan, što će se desiti kada se reše pitanja dve FIBA BAT zabrane i stvore uslovi za registraciju.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter