4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Ko je više oštećen, Zvezda ili Vojvodina? Evrogol Tošića i slavlje Volkova

Objavljeno: 07.03.18 u 23:30

Pogledajte koje su vesti obeležile današnji dan, 7. mart 2017. godine.

Današnji dan slobodno možemo da okarakterišemo kao jedan od najturbuletnijih u poslednje vreme, a u dobroj meri za to su zaslužni i arbitri.

No, idemo iz početka.

Ranije danas, Aleksandar Mitrović je bio glavna tema rasprave dvojice trenera u engleskom fudbalu.

Njegov bivši klub Partizan slavio je 3:1 protiv Rada. Posebno lep bio je prvi pogodak, koji je Zoran Tošić postigao iz slobodnog udarca, da bi Vladimir Volkov, bivši fudbaler crno-belih, pogodio za 1:1, a potom gestikulacijom privukao pažnju ljubitelja fudbala.

Nedugo potom, usledio je meč u Novom Sadu između lidera šampionata Crvene zvezde i domaće Vojvodine, i oba tima imaju razloga da budu nezadovoljna suđenjem. Vojvodina zbog prelako dosuđenog jedanaesterca za Zvezdu kojim je Ben doneo vođstvo Beograđanima, a gostujući sastav zbog očajne procene linijskog sudije u situaciji kada su mogli da dupliraju vođstvo.

Oglasili su se i navijači Partizana, potom i zvezdaši, a svoje nezadovoljstvo je iskazao i Ilija Stolica, prvo u komentaru posle meča, a potom bojkotom konferencije za medije.

Takođe, susret su obeležile i suze fudbalera Juventusa pred meč sa Totenhemom prilikom minuta ćutanja u znak Davidea Astorija, kao i krajnje bizarna situacija iz Nemačke, kada je jedan navijač uhapšen zbog, verovali ili ne, masturbiranja na tribinama?!

0
0

4 Komentara

  1. Zasto bi Zvezda namestala na plus 14 bodova, ovo pre lici na namestaljku da se omalovazi Zvezdina verovatna titula. Penal nije bio a kada bi se svi sumnjivi bodovi Partizana i Zvezde oduzeli bilo bi najmanje plus 20 bodova za Zvezdu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vojvodina ostecena, zvezdi se namesta titula sudijski jer je nesposobna posteno je osvojiti, marko nikolic im udario pecat poslrl godine slikovito receno TRAJNO NESPOSOBSN, pa moraju sudije da odrade svoje.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nema ni p o penala.Onaj cirkuzan bio van terena. Zar ne .vidite da je.vozio skije i bio van terena.Treba pohapsiti sve sudije i kazniti ih po djepu.Napolje.Kazne sa jedno 10 000h eura.Pa oni rade prhttps://www.kurir.rs/crna-hronika/3004157/uzas-u-zemunskoj-cvecari-izresetao-devojku-pa-pucao-sebi-u-glavu?ref=apppushotiv sporta.Pitam se što UEFA ne reaguje.Apel za sve prvoligaše. Ovo je katastrofa .Znam unapred da nećete moj komentar da pustite.Znam i zašto.

    0
    0
    Odgovori
  4. Znali smo da slede ovakvi spinovi gde se proglašava da je Zvezda oštećena. Ovo nije ni Dinamo Berlim u vreme Hitlera imao, i oni zavide.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter