9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOTALNO USIJANJE: Grobari besne, ne vide smisao igranja ‘ovakve lige’, neke Delije su realne, druge baš i ne… (TVITOVI)

Objavljeno: 07.03.18 u 20:10

Velika prašina se podigla posle novog spornog penala za Crvenu zvezdu kojim je pobedila Vojvodinu u Novom Sadu sa 2:1.

U 80. minutu derbija na ‘Karađorđu’ sudija je procenio da je Nemanja Radonjić nepropisno oboren u kaznenom prostoru, usled čega je Ben postigao pobedonosni gol za Zvezdu.

Zbog toga je usledio veliki revolt ne samo igrača i trenera Vojvodine Ilije Stolice, kao ni navijača na stadionu, već većeg dela sportske javnosti i navijača na društvenim mrežama.

Evo samo dela reakcija, naravno, Grobari su najviše kivni na arbitra, ali i celokupnu regularnost Superlige Srbije:

 

0
0

9 Komentara

  1. Zasto se uopste spominje Partizan,kada on,sam gubi trku u prvenstvu.aovde se radi o regularnom ili ne regularnom penalu?!
    Po meni nije bio penal!!!
    Zvezdas sam,ali je i Zvezda ostecrna kod Rodiceve sanse 1na1.
    Ako si jak,onda samo deres,nema namestaljki.

    0
    0
    Odgovori
  2. Stvarno nema smisla nema vise Bojana Radovanovica, Lucane niko ne pominje, gol iz ofsajda od tri metra protiv Vozdovca je normalna stvar, kod jedan nula za nas sviraju nam ofsajd kontra Rodica a prate ga nasa dva igraca to je lagana egzegucija i dva nula za nas. Ako je bio penal u poslednjem derbiju onda je i ovo danas kao kuca.

    0
    0
    Odgovori
  3. Alo o cemu pricate pa zar je ovo fudbal ili ono u Lucanima pa ovo je sramota Srpskog fudbala pa neka igraju Partizan i Zvezda za titulu a ostali klubovi neka igraju bez njih.

    0
    0
    Odgovori
  4. У Лучанима пре пар кола све је било регуларно зар не !? Да се не зовете партизан плеј аут.

    0
    0
    Odgovori
  5. Klasika svi imaju informacije.svi strucni.svi culi namestaljka.ako zvezda neda go do 80og penal za zvezdu .ako partizan neda go do 80og jedno do dva iskljucenja za protivnika.nije ovde vise prica o fudbalu.ova lepa igra ne zasluzuje ovakve kvazi navijace i pljuvace.srbende sve sto je moglo da se podeli podelili ste.nisu bili dobri hrvati.nisu bosanci.nisu albanci.kad smo se sa svima odelili i sve izgubili daj da zakrvimo zbog boja.zalosno.ronaldo da 7 do 8 golova u sezoni iz ofsajda svaki drugi kontakt u sesnaest je penal nad njim.koliko se barselona bavi njim.zato su veliki i zato smo mi toliko mali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter