0
Evropske lige

NAJBIZARNIJE ISKLJUČENJE IKAD: U Engleskoj daju crvene kartone i zbog prezimena – opšti šou! (FOTO)

Objavljeno: 07.03.18 u 15:00

Utakmica niželigaša u Engleskoj donela nam je jednu komičnu i potpuno neverovatnu scenu, kakva verujemo, još nije zabeležena.

Arbitar Din Hulme, izrastao je u centralnu figuru utakmice između Hemel Hempsteda i Ist Turoka, pošto je pokazao crveni karton igraču zbog zabune sa prezimenom.

Naime, ova komična situacija dogodila se nakon jednog oštrijeg starta Sančeza Vata, sudija pozvao ovog igrača u želji da mu izrekne javnu opomenu.

Kako na dresovima ovih ekipa nema odštampanih prezimena, arbitar je upitao igrača da mu se predstavi, nakon čega je on nekoliko puta odgovorio „Vat, Vat, Vat“ (Sanchez Watt).

Pošto se njegovo prezime čita na identičan način kao „What“ (na engleskom „šta“) arbitar je ovo shvatio kao raspravu i isključio ga sa utakmice.

Ipak sudija je ubrzo ispravio ovu grešku, nakon što mu je kapiten ekipe potom objasnio da mu je to prezime, posle čega je povukao karton i izvinio mu se.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter