1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV ĐUKIĆ: Izašli smo iz šok sobe, sada vraćamo vitalne organe!

Objavljeno: 07.03.18 u 17:54

Posle meča sa Radom, trener Partizana Miroslav Đukić još jednom je na šaljiv način uporedio situaciju u svom klubu sa ‘pacijentom iz šok sobe’, što je i juče učinio na konferenciji za medije.

Đukić je juče na konferenciji za medije izjavio da ga je ‘sramota da govori o tituli, jer je to kao da pacijentu u šok sobi predložite da radi istrčavanje na sto metara’.

Zato je danas nastavio u sličnom šaljivom, ali nešto optimističnijem tonu.

– Izašli smo iz šok sobe, sada smo na odeljenju… Polako vraćamo vitalne organe. Odigrali smo dobru utakmicu, osvojili smo važne bodove i nastavljamo dalje – kratko je prokomentarisao meč Đukić za TV ArenaSport.

Nekadašnji trener Partizana, a sada strateg Rada, Zoran Milinković, podržao je svoj tim uprkos porazu od 3:1 (1:1).

– Čestitke Partizanu. Prvih pola sata domaćin je bio agresivan i pistigao gol iz prekida. Onog mometa kada smo izjednačili, činilo se da ulazimo u bolji ritam. Primili smo i drugi gol posle prekida, bilo je teško vratiti se, mada je Ajković na 2:1 imao stopostotnu šansu. Ova utakmicami je pomogla da sagledam mogućnosti svog tima. Moram da podržim svoj tim, a Partizanu želim sve najbolje – poručio je Milinković.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Nazalost igra je i dalje katastrofa jedva smo ugurali nekih 3 gola.
    Da nije bilo Ilica ne bismo ni dali pogodak
    (po meni)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter