0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ SE VRATIO U HUMSKU: Skoro pola tima Rada su bivši igrači Partizana, Đukić odgovorio baš krupnim iznenađenjem (SASTAVI)

Objavljeno: 07.03.18 u 14:37

Da li je Saša Ilić taj koji će da promrda ekipu Partizana i pokrene stvari na bolje? Imaće šansu za to već od starta meča protiv Rada (15:30h).

Miroslav Đukić preživeo je, za sada, na klupi Partizana, a današnji mali beogradski derbi mogao bi da dodatno da utiče na njegovo bitisanje u Humskoj. Možda je upravo Saša Ilić njegov ‘kec iz rukava’, budući da će prekaljeni kapiten startovati od prvog minuta umesto očekivanog Danila Pantića.

Osim toga, nije bilo većih iznenađenja, uz promenu na desnom boku, gde će ponovo zaigrati mladi Cucin umesto Vulićevića.

Novi trener Rada Zoran Milinković, inače bivši strateg Partizana, u tim je ubacio dosta igrača koji su igrali u Humskoj, pa će tako na teren od starta istrčati Stevanović, Volkov, Marinković, Birmančević… Sve bivši članovi crno-bele porodice.

Partizan – Rad, 14:30h

Stadion Partizana
Sudija: Igor Stojiljković

PARTIZAN: Stojković – Cucin, N. R. Miletić, Ostojić, N. G. Miletić – Zdjelar – Tošić, Ilić, Janković – Ožegović, Tavamba. Trener: Miroslav Đukić.

RAD: Stevanović – Vico, Perendija, Ze Markos, Volkov – Denić, Petrović – Lutovac, Marinković, Birmančević – Veselinović. Trener: Zoran Milinković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter