3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIČEL DONALD: Kod gola sam i samog sebe iznenadio

Objavljeno: 07.03.18 u 22:18

Crvena zvezda je danas slavila sa 2:1 u derbiju 26. kola Superlige.

Vodeći pogodak za crveno-bele je postigao Mičel Donald.

I to nakon samo 100 sekundi fudbala na ‘Karađorđu’. Kapiten Zvezde je iskoristio odbitak nakon odličnog šuta Jovičića i odbrane Rockova, te gurnuo loptu u mrežu Novosađana:

– Srećni smo zbog pobede, zbog važna tri boda koja nam mnogo znače na putu do šampionske titule. Nije ovo bilo naše najbolje izdanje, imali smo nekih grešaka u igri iz kojih ćemo svakako izvući pouke. Obe ekipa su bile ofanzivno orijentisane, bilo je dosta duela i izuzetno je važno da pobeđujemo u ovakvim utakmicama. I sam sebe sam iznenadio kako sam brzo odreagovao kod gola. Prethodio je odličan udarac iz daljine Branka Jovičića, još jednom je pokazao kako snažan šut ima. Golmanu je bilo teško da odreaguje u tom trenutku i ja sam dobro iskoristio loptu koja se odbila, izjavio je nakon meča Donald.

0
0

3 Komentara

  1. U ozbiljnom klubu ti Donalde ne bi igrao, jer si spor i neborben! Umesto da si poslat na tribine jer nisi hteo da produžiš ugovor, zbog koristi kluba, ti i dalje igraš i još si kapiten zbog tog nekapitenskog postupka. Vidi se da je Milojević alibi trener koji se plaši da ne doživi sudbinu Grofa iako ima nedostižnih 14 bodova spremnosti. Razočarao sam se u Milojevića, koji samo filozofira u prazno a od brze tranzicije, snažne igre pune tempa nema ništa! Kolika je kukavica Milojević vidi se i po tome što mu supertalentovani mladi reprezentativci Srbije Adžić i Joveljić, ne dobijaju šansu. Zato mu igraju igrači koji ne mogu igrati u Prvoj ligi Srbije, kao Donald, Srnić, Ben a na klupi je nezaobilazni Milijaš. Nisam optimista u plej ofu!

    0
    0
    Odgovori
      • ‘Oćeš da kažeš da je Zvezda ispravno postupila zato što razigrava Donalda, koji nije želeo da produži ugovor i donese joj prihod?! ‘Oćeš da kažeš da je reprezentativac tih strašnih Komorskih ostrva Ben, bolji igrač od članova mlade reprezentacije Srbije Adžića i Joveljića?! Ako tako misliš onda je sa tobom nešto Auuuu!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter