1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAMENA U NOVOM PAZARU: Živković otišao u Kinu, na njegovo mesto stigao Mojsilović

Objavljeno: 06.03.18 u 19:17

Član Prve lige Srbije danas je promovisao novog šefa struke.

Reč je o iskusnom treneru Stevanu Mojsiloviću koji na klupu Novog Pazara stiže nakon sporazumnog raskida sa Marjanom Živkovićem koji je preuzeo Šenjang Dpngđin.

Priliku za debi će novi trener Pazaraca imati već u petak na meču 16. kola drugog ranga Srbije kada Novi Pazar putuje u Gornji Milanovac na megdan Metalcu.

– Zadovoljstvo je biti u Pazaru. Bilo je priča o mom dolasku i ranije, pošto ste ovde uvek dočekani raširenih ruku i toplog srca. Iskreno, krenuo sam drugim putem, ali na poziv prijetelja stigao sam ovde. Ako ste profesionalac u ovom poslu, uvek morate da budete spremni da prihvatite izazov. Nema kuknjave što nemamo više vremena, znam kad kreće prvenstvo. Verujem u ono što radim i u mogućnosti igrača. Moramo da skupljamo bodove, ne zaostajemo mnogo za timovima iz gornjeg doma, ali imamo samo četiri boda više od ekipa u zoni ispadanja, rekao je Mojsilović na promociji.

Pre nego što je ponovo preuzeo jednu srpsku ekipu, Stevan Mojsilović je radio u bugarskoj Lokomotivi Plovdiv kao generalni direktor, a pre toga je ovdio Rad, Spartak i Jagodinu,

– Cilj je opstanak. Realno, Pazaru je mesto u Super ligi, da se tu bori za titulu i evropske kupove, da ima jednu od najboljih fudbalskih akademija. Tako ga doživljavam iz prethodnih godina, dok sam tu vodio druge ekipe i bio kandidat da dođem za trenera. Nisam puno pratio Prvu ligu, malo putem televizije. Znam da mnogi igrači i iz naših nižih rangova, ako dobro rade i žive za fudbal, bez problema mogu da igraju u Super ligi, a ako ih posluži sreća i mnogo više. Video sam ovde 10 do 15 omladinaca i kadeta, koji su na mene ostavili pozitivan utisak. To je normalno, ovo je veliki grad i region. Zadovoljni smo jer mislim da smo angažovali čoveka spremnog da nas dovede do željenih razina. Zadovoljni smo i učinjenim tokom zime, pošto smo isplatili igrače. Ostaje još jedino da pozovemo poverioce da nam pomognu u procesu UPPR-a, ako bude saradnje brže ćemo ga okončati i stabilizovati klub.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter