0
Fudbal

FOTO: FSS

USPEŠNA PRVA PROVERA: Omladinci Srbije bolji od Bugara u Blagoevgradu

Objavljeno: 06.03.18 u 18:10

Pobeda omladinske selekcije Srbije u prvoj od dve provere sa Bugarskom u Blagoevgradu.

Generacija 1999. godišta koju kao kapiten predvodi Strahinja Bošnjak priprema se za drugi, završni ciklus kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo koje se održava u Finskoj, a za dva meča sa Bugarskom selektor Miloš Velebit je zbog objektivnih razloga morao da promeša karte i priliku pruži nekim novim igračima.

I ispit u prvom testu je položen, a presuda je pala u 37. minutu kada je Dejan Joveljić reagovao posle dobro izvedenog kornera Veljka Nikolića.

Srbija je bila bolji rival, kontrolisala je igru, a rezultat je mogao biti i ubeljiviji. Posle svega uspela provera pred drugi meč sa istim rivalom, ali pre svega pred nastavak kvalifikacija i duele koji ovu generaciju očekuju u Rumuniji protiv Ukrajine, Švedske i domaćina od 21. do 27. marta.

Strelac: Joveljić 37.
Stadion u Blagoevgradu.
Gledalaca: oko 200.
Sudija: Georgi Ivanov.

BUGARSKA: Ševtanov, Vakadinov, Dimitrov, T. Ivanov, Jenčev, S.Ivanov, Kabov, Isuf, Antov, Turisov, Jankov.
Selektor Angel Stojkov.

SRBIJA: Čupić, Veličković, Bošnjak, Veselinović, Mišković, Lučić (od 62. Maksimović), Đorđević (od 62. Vukmanović), Mitrović, V.Nikolić (od 88. Kocić), Joveljić (od 72. Radulović, od 90. Ivančević), S.Jovanović (od 72. Bradonjić).
Selektor Miloš Velebit.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter