0
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

SKRENUO PAŽNJU EVROPSKIH KLUBOVA: Pored interesovanja sa ‘ostrva’, Savića pikirao i Zvezdin ‘dželat’

Objavljeno: 06.03.18 u 18:25

Poslednjih dana dosta se govori o interesovanju inostranih klubova za usluge defanzivca crveno-belih, Vujadina Savića, a pored klubova iz Britanije u opticaju su i Italijani.

Kao što smo tokom prepodneva pisali, ekipa škotskog Seltika već duže vreme na oku drži na oku štopera Zvezde, a i sportski sektor Sautemptona bi rado video Srbina u svojim redovima.

Ipak ineteresovanja ima i na jugu Evrope, gde je prema pisanju italijanskog portala “ calciomercato.it“ situaciju oko Savića pomno prati Sasulolo.

Tim koji je prošle sezone eliminisao Crvenu zvezdu iz evropskih takmičenja, navodno je vrlo ozbiljno zainteresovan za Vujadina Savića, a videćemo hoće li uspeti da isparira bogatijim klubovima sa „ostrva“.

Takođe, kao još jedan od kandidata za angažovanje defanzivca crveno-belih pominje se i francuski Lion, a procena je da bi tim sa „Marakane“ na njegovom ttransferu mogao da inkasire oko 2.000.000 evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter