0
Evropske lige

NAŠ TRENER NA CENI: Premijerligaš bacio oko na Slavišu Jokanovića!

Objavljeno: 06.03.18 u 14:00

Nekadašnji trenera Partizana bori se da sa Fulamom obezbedi plasman u Premijer ligu, ali bi od naredne sezone mogao da se oproba u eliti i uslučaju da ne stigne do cilja sa londoskim klubom.

Naime, prema pisanju engleskih medija, Slaviša Jokanović se nalazi na meti Sautemptona, za koji trenutno nastupa naš reprezentativac Dušan Tadić.

„Sveci“ u dosadašnjem delu sezone baš i ne igraju kako se od njih očekivalo i trenutno zauzimaju nezavidnu 17. poziciju na tabeli. Uprava tima sa „Sent Merisa“ nikako ne može biti zadovoljna onime što je sadašnji trener, Maurisijo Pelegrini postigao sa timom pa već razmišljaju o njegovim naslednicima.

Jedan od glavnih kandidata je Slaviša Jokanović, čiji Fulam trenutno zauzima četvrtu poziciju u Čempionšipu i jedan je od glavnih kandidata za plasman u Premijer ligu.

Podsećamo, Jokanović je pre dve sezone već uspeo da obezbedi plasman u elitni rang sa ekipom Votforda, ali je uprava ovog kluba pred start nove sezone ipak odlučila da vođenje ekipe Kikeu Floresu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter