0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

MLADOST STIŽE NA ‘KROV’: Voždovac traži oporavak od šoka na ‘Marakani’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.18 u 17:08

Pred meč protiv Mladosti iz Lučana, na konferenciji za medije Voždovca su se obratili šef stručnog štaba Miloš Veselinović i napadač Borko Duronjić.

– Mi smo na početku ove serije od tri utakmice za sedam dana. dolazimo iz utakmice protiv Crvene zvezde, gde smo posle šokantne završnice, ostali bez jednog boda. Ipak igra i sve što smo pokazali, pogotovo u drugom poluvremenu nam daje razloga za optimizam, ali mi smo tu utakmicu arhivirali i zaboravili. Spremamo se za utakmicu sa ekipom Mladosti za nas vrlo bitna kao i svaka druga, jer želimo da imamo kontinuitet dobrih rezultata i dobrih igarai da iz svega izvučemo benefit – započeo je Miloš Veselinović, te se nadovezao.

– Što se tiče gostiju, radi se o jednoj organizovanoj ekipi sa dosta kvalitetnih superligaških igrača i sa trenerom koji dugo godina radi u kontinuitetu. Možemo biti sigurni da ćemo imati jako težak zadatak. Nismo imali puno vremena za pripremu zbog subotnjeg meča sa Zvezdom, ali jučerašnji trening daje razloga za optimizam i dobro smo se oporavili , veoma smo raspoloženi za meč i znam da ćemo zabeležiti dobru igru i nadam se da će to biti dovoljno za osvajanje nova tri boda.

Borko Duronjić je takođe upoznat sa ekipom Mladosti.

– Znamo da nas očekuje duel sa kvalitetnim protivnikom, koji ima dosta iskusnih igrača. Očekujemo kvalitetnu i dobru utakmicu pre svega dosta. Mi dolazimo iz meča, gde smo izgubili na šokantan način, ali i pored toga šef nas je podigao i uspeli smo da se oporavimo. Ne obaziremo se na protivnika, gledamo samo našu igru, i gledamo kako da upišemo nova tri boda.

Usledila su pitanja novinara vezanih za igrački kadar, ali za poziciju Mladosti na tabeli koja je prva ispod zamišljene crte.

– Nama je svaka utakmica jednako važna i svaka donosi tri boda. Pogled na tabelu deluje tako, Mladost jeste prva ispod crte, ali razlika između ekipa je vrlo mala i zavisi od trenutne isnpiracije pojedinca, dobrog ili lošeg izdanja tima, nijanse su u pitanju i vodiće se vrlo neizvesna borba. Što se tiče igračkog kadra, imamo sve igrače na raspolaganju, Mašović se još uvek nije oporavio, svi ostali su spremni i konkurišu za sastav – naglasio je Miloš Veselinović.

Novinari su se setili meča u Lučanima kada je Borko Duronjić uz tri asistencije kreirao pobedu protiv Mladosti.

– Voleo bih isto da ponovim, mada može i bez asistencije i bez gola samo da osvojimo tri boda. Videćemo šta će se desiti, idemo da ostvarimo novu pobedu, ne uzimajući u obzir moj lični učinak – završio je Duronjić.

(Izvor: youtube / Fudbalski klub Voždovac)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter