1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POJAVIO SE NOVI KANDIDAT ZA KLUPU CRNO-BELIH: Da li je Đukić zaista siguran, kako tvrdi uprava Partizana?

Objavljeno: 06.03.18 u 19:01

Uprkos tome što je uprava crno-belih danas zveničnim saopštenjem iskazala punu podršku svom treneru, u medijima se nastavljaju špekulacije o mogućoj smeni na klupi.

Naime kako pišu ‘Večernje novosti‘ kao novi kandidat za klupu Partizana iskočio je Branko Brnović, koji je za tim iz Humske nastupao u periodu od 1991. do 1994.

Ovo bi možda moglo da znači da status Miroslava Đukića u klubu i nije baš najsigurniji kako rukovodstvo crno-belih tvrdi, odnosno, da bi u slučaju da ekipa nastavi sa lošim rezultatima ipak moglo da dođe do promene na klupi.

Prema pisanju istog lista, u Beogradu se od juče nalazi i Vladimir Ivić koji od odlaska iz PAOK-a nema trenerski angažman, a koji se povezivao sa Partizanom i pre dolaska Đukića.

0
0

1 Komentara

  1. Antica za trenera. Svi kandidati sto se pominju su treneri u proseku 2-3 godine, i za to vreme bez rezultata. Antara je jedino pravo resenje. Ako smo mogli na sumu da puknemo 2.000.000 eura, mozemo i Antica da platimo koliko treba!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter