0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GRADONAČELNIK ČESTITAO: Borbenost i profesionalizam kao i uvek, srećan 104. rođendan!

Objavljeno: 06.03.18 u 21:16

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, čestitao je predsedniku Vojvodine i svim navijačima 104. rođendan kluba.

FK Vojvodina je najstariji i najuspešniji novosadski fudbalski klub sa tradicijom dužom od jednog veka.

Taj klub danas slavi svoj 104. rođendan, a tim povodom, na adresu kluba stiglo je mnogo čestitki od uvaženih ličnosti i institucija. Između ostalih, čestitku predsedniku FK Vojvodina Dušanu Vlaoviću povodom 104. godišnjice postojanja kluba uputio je i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

– Poštovano rukovodstvo, igrači, dragi navijači, u ime Grada Novog Sada i svoje lično ime od srca Vam čestitam Vaš veliki dan – 104. rođendan i godišnjicu osnivanja Fudbalskog kluba Vojvodina. Vaša borbenost, profesionalnost i uvek zasluženo izvojevane pobede služe na čast i ponos svima nama koji volimo novosadskog prvoligaša i srpski fudbal uopšte – bilo da se boje našeg grada brane na našem Karađorđu, ili drugde u zemlji i svetu. Na svima nama velika je odgovornost. Nastaviti uspešnu i pobedničku tradiciju dugu preko jednog veka veliki je izazov i zadatak, ali nema sumnje da ćemo se i u sezonama koje su pred nama pokazati kao dobri domaćini i da ćemo svi umeti da bodrimo našu Vošu, uživajući u vrhunskom fudbalu, ali i u činjenici da će se ime našeg grada, njegov sportski duh, viteštvo i borbenost uvek slaviti na Karađorđu. Novi Sad je uz Vas, navodi se u čestitki koju je potpisao gradonačelnik Miloš Vučević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter