0
Evropske lige

DAN POSLE TRAGEDIJE: Italija tuguje, od kapitena Astorija se oprostio bivši fudbaler Partizana, poznat moguć uzrok smrti (FOTO)

Objavljeno: 05.03.18 u 12:03

Smrt Davidea Astorija i danas je glavna tema u italijanskim medijima. Od svog kapitena oprostio se bivši fudbaler Partizana i štoper Fiorentine Nikola Milenković, a isplivale su i prve informacije oko mogućeg uzroka smrti.

Očekivano, sportski mediji u Italiji su se na naslovnim stranama oprostili od Astorija:

– Kapitenovo srce stalo je u snu. Fudbalski svet je u šoku, Serija A je zaustavljena, stoji u izdanju „Gazete delo sport“.

List „Korijere delo sport“ na naslovnoj strani je poslao poruku „Sin, čovek, otac“ uz Astorijevu fotografiju, dok je „Tutosport“ jednostavno napisao – „Ćao, kapitenu“.

Astorijev saigrač Nikola Milenković na društvenim mrežama je poslao poruku svom pokojnom kapitenu:

– Ne mogu da poverujem da te nema… Nemam reči da opišem koliko mi je žao, samo oni koji su te poznavali znaju kakav si čovek bio. Čast je bila upoznati te. Hvala ti na podršci i svemu što si uradio za mene. Teško je nastaviti bez kapitena… Ali, znamo da ćeš gledati odozgo. Davide, uvek ćeš biti naš kapiten. Počivaj u miru, napisao je Milenković.

 

A od jutros cirkulišu i informacije o mogućem uzroku smrti. Nakon jučerašnjih prvobitnih informacija da je u pitanju prirodna smrt, Rai je jutros objavio da je, prema njihovim saznanjima, kapiten Viole preminuo usled izliva krvi u mozak, ali će zvanični rezultati biti poznati tek nakon što bude okončana autopsija.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter