0
Evropske lige

TOMOVIĆEV DIRLJIV OPRTOŠTAJ OD ASTORIJA: Kad dođe moje vreme, sačekaj me da popijemo još jednu čašu vina

Objavljeno: 04.03.18 u 20:06

Današnji dan obeležila je tužna i šokantna vest, o prevremenoj smrti kapitena Fiorentine Davidea Astorija (31), koji je uoči gostovanja svog tima u Udinama pronađen mrtav u svom krevetu.

Prema poslenjim informacijama nekadašnji reprezentativac Italije preminuo je u snu od posledice srčanog udara, a ova tragedija šokirala je fudbalski svet.

Brojni fudbaleri odali su poslednju poštu preminulom Astoriju, a među njima i srpski reprezentativac Nenad Tomović, koji je do skoro sa njime zajedno nastupao u dresu „Viole“.

-Davide, moj prijatelju… Ovo je najmanje što mogu da kažem. Bio si posebna osoba, bila je čast igrati na tvojoj strani, biti u istom timu sa tobom. Davide, bio si jedan od najinteligentnijih ljudi koje sam ikada upoznao. Želim samo da ti kažem, da ćemo se sresti opet i zajedno popiti još jednu čašu vina. Stvarno bih voleo da me sačekaš kada bude došlo moje vreme. Tvoj prijatelj Nenad-, vrlo emotvino se Tomović oprostio od nekadašnjeg saigrača.

Astori je u Firentinu stigao na leto 2015. godine, a na početku ove sezone postao je i kapiten ovog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter