0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Derbi na Jadranu u ‘Pioniru’, Španovićeva napada svetsko zlato i nastavak evropskih fudbalskih derbija

Objavljeno: 04.03.18 u 08:50

Sezone su u jeku, pa stoga ne čudi što će i ova nedelja biti bogata TV sportskom ponudom.

Dan će početi zanimljivim košarkaškim derbijem u Turskoj između Galatasaraja i Fenerbahčea već u 11h. Taj meč moći ćete da pratite na prvom kanalu SportKluba.

Ivana Španović danas od 16:30h na TV ArenaSport 1 na Svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici u Birmingemu napada svetsku titulu, a glavni konkurent biće joj Britni Ris iz SAD.

Zatim se dan ‘zahuktava’ i prelazimo na fudbal gde je ponuda daleko brojnija. Izdvajaju se veliki derbiji u Španiji, Engleskoj i Italiji.

Najpre će na Kamp Nou se sastati Barselona i Atletiko Madrid u meču koji će možda odlučiti pitanje šampiona Primere. Počinje u 16:15h na SportKlubu 2.

Na prvom kanalu iste televizije od 17 časova sastaće se Mančester siti i Čelsi u utakmici koja neće imati toliki ulog, ali će svakako obilovati uzbuđenjima, baš kao što je njihov prvi susret u Londonu kada je De Brujne majstorijom rešio sve u finišu.

Možda i najveća poslastica čeka nas u večernjim satima, tačnije, od 20:45h na TV ArenaSport 4. Tu ćemo gledati jedan od najtradicionalnijih Derbija de la Madonina između Milana i Intera. Ulog je, kao i uvek, ogroman.

Navijači Partizana, pak, danas će svoj voljeni klub gledati u utakmici pretposlednjeg kola ligaškog dela ABA j.t.d. lige protiv Budućnosti u ‘Pioniru’.

Oni koji ne budu uživo gledali susret, moći će od 19 sati da ga prate na TV ArenaSport 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter