10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SASTANAK PRE RASTANKA: Partizan trazi naslednika Đukića, još jedno ime među kandidatima!

Objavljeno: 04.03.18 u 09:35

Ostaje da se danas nađe model prekida saradnje sa trenerom koji nije uspeo da ispuni rezultatske planove, a traži se naslednik mada većina želi na klupu od juna.

Jasno je izgleda da više ne može ovako, a kada ne ide ekipi ceh plaća trener. Imao je Miroslav Đukić mnogo minusa u radu, rezultatima… I nekako je sve ‘pokriveno’ prolazom u Evropu. I kada je usledila eliminacija od Plzena, samo četiri boda u tri kola i očajna igra zaključena porazom u Nišu danas na tapetu Uprave je šef struke.

Uslediće sastanak pre rastanka da se utanači modul, a kako saznaje HotSport već se uveliko traži naslednik. Većina je promene, mada se čeka zvanična potvrda iz Humske da je drugi mandat okončan sa bivšim reprezentativcem Jugoslavije.

Trebalo bi ekspresno pronaći zamenu, a Vladimir Ivić i Aleksandar Stanojević, kao ni Zoran Mirković ne žele da vade ‘kestenje iz vatre’, već im odgovara da od juna krenu u novu misiju.

Nije lako naći rešenje za dva i po meseca i onda reći zbogom treneru bez obzira na rezultate. Ilija Stolica koji se dovodio i letos u vezu sa Partizanom je od januara u Vojvodini, mada je jasna njegova trenerska želja da se jednog dana vrati.

Neki koraci biće jasniji tokom dana, tu nema dileme…

FOTO: STARSPORT
0
0

10 Komentara

  1. Није Ђука крив већ управа, одбрана је шупља до бесвести а нико није доведен. Ђукић мора да ћути да би се управа иживљавања и доводила оне који њима одговарају. Ко гарантује да управа није наредила играчима бојкот, немогућа је таква разлика у игри за месец дана. Није ни онда било сјајно али ово је сада срамотно. Сетите се само како је Александар отишао и све је јасно, само што је једино он имао петљу да пита где су паре за појачања, а Ђукић ћути. Како се одједном појавила нова фиока са необјављеним дуговима, као „нисмо знали“!

    0
    0
    Odgovori
  2. Djukic je dobar trener da se ne lazemo. Samo sa ovim nikad gorim timom nije ni mogao bolje. Sve golove ako primetite su primili ne zbog taktike vec zato sto su rupe od Ostojica, Miletica i kompanije ili vratile pogresan pas ili omasili loptu. Nikad goru zadnju liniju nisu imali. Everton je sve to krpio pa i nekako. Ali kad njega nema katastrofa…… Sa ovakvim timom ni Murinjo ne bi mogao nista. Gosp.Sumu necu da komentarisem nije ni za Borac

    0
    0
    Odgovori
  3. kad sam cuo da se djuka vraca u partizan nije mi bilo dobro.covek struke.gospodin.distanciran od fudbalskih desavanja u srbiji.i vretio se u partizan iako je zvezdas.mislio sam da ce nas ove godine rastaviti od fudbala.nazalost nije kriv djuka.kriv je ilijev.partizan je natrpao vezni red vise iz straha da nekog od tih igraca ne uzme zvezda.svi znate za interesovanje za sumu.ivanovica.zdjelara.sve igraci pribliznih karakteristika.plus jankovic.pantic.ilic.gde svi oni da igraju.tavamba je igrac koji moze da igra samo u formaciji sa dva spica.tj sa jednim brzim spicom u paru.tu imamo problem jer ilijev je doveo ozegovica za kog ja kao zvezdas mogu da kazem da je borac ali nazalost ne za vrhunske ekipe.tu je ilijev pogresio jer je mogao da isforsira malog jovanovica koji em je dete kluba em je bolji .menjati radina za zdjelara je glupo.decko je masina .vredan.pravi radnik.a tek kupovina mitrovica samo zato sto je bio na oku zvezdi.
    Nazalost problem je sportski direktor.al on ce ostati jer se hvali istorijskim uspehom partizana.jedan real se odrekao kasiljasa zbog godina i planova .a ilijev gradi buducnost kluba na stojkovicu .ovo kazem zato sto propadaju talentovani golmani cekajuci sansu .
    Pozdrav od zvezdasa.koji ne mrzi partizan.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ђука је постигао максимум са овим тимом, ове године се омануло у појачањима бомбе нису експлодирале. Не може сваке сезоне да буде погодак као са Леонардом, Ђурђем и Евертоном.

    0
    0
    Odgovori
  5. Raspali se ko svlacionica radnickog.voda ulazi na sve strane.djuka je zvezdas stari.nije mu trebalo ovo ponizavanje sa vama

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter