8
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Smena Miroslava Đukića meri se u stotinama hiljada evra!

Objavljeno: 04.03.18 u 16:43

Priča o odlasku Miroslava Đukića sa klupe Partizana zaokuplja pažnju fudbalske javnosti u poslednja dva dana, a HotSport je došao do nekih novih informacija.

Kako naš portal saznaje, jednostrani raskid ugovora od strane Partizana klub bi koštalo čitavih 600.000 evra, s obzirom na klauzulu koja se nalazi u ugovoru, a koja Partizanu nalaže da Đukiću isplati spomenuti iznos ukoliko pre juna 2019. godine dobije otkaz.

Razgovori traju, ali rasplet se još uvek ne nazire ni u slučaju Đukićevog odlaska, ali ni povodom njegovog naslednika.

Sutra bi trebalo da bude odmotano klupko, prema najavama koje smo dobili iz Humske.

Na tragu informacije, Mirko Marković

 

0
0

8 Komentara

    • Bojim se da vi zapravo i nemate ekipu za više od drugog mesta. Realno, letos su vam otišli dva najbolja igrača i strelca ( Đurđević i Leandro) a zimus je otišao i izvanredni Everton. Bez tri najbolja igrača vi niste ni blizu tima iz prošle godine. Zvezda je za klasu bolja a vama više ne mogu pomoći ni sudije ni FSS. Sa Ožegovićem, koji nije bio ni medju 8 projektovanih napadača u Zvezdi i Ilićem od 40 leta ne ide. A dug oko 25 miliona. Propali ste načisto.

      0
      0
      Odgovori
  1. To je tako kada ljudi u upravi nemaju pojma o fudbalu pa slepo veruju „njihovom vernom “ sportskom direktoru – „bombasu“ Ivici Ilijevu zbog kojeg je iz klubske kase isparilo vise od 3 miliona eura, promasenih investicija.

    0
    0
    Odgovori
  2. Djuki da se isplati sve. Kada mogu placati milione za poluigrace neka isplate i Djuki sto su ga obrukali i podmenuli mu bombe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter