8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GROBARI U GLAS: Puštamo ih da Zvezda ne bude prva! (FOTO)

Objavljeno: 04.03.18 u 19:48

Partizan posle 20 minuta igre ubedljivo gubi protiv Budućnosti 50:36, ali naravno, Grobari ne mare za poraz u ovom meču.

‘Tviteraši’ spavaju, ali Grobari na formumima i jutjubu – ne. Malo je onih nezadovoljnih igrom čete Nenada Čanka. Većina ima jedan komentar, gubimo namerno da pomognemo Budućnosti da možda prestigne Crvenu zvezdu.

Pojedini navijači se šale, te na Tivteru stoji komentar da Suad Šehović izgleda kao da je prestao da pije u 18.30.

Neki se ne mire sa porazom, te navode da Budućnost deluje kao Fenerbahče za Partizan. Veliki broj njih hvali Novicu Veličkovića, dok nekolicina misli da on može da igra samo protiv Milka Bjelice.

0
0

8 Komentara

  1. Što niste pustili da vas pobede ? Koji ste vi bolesnici ? Čim gubite odmah pričate kao puštate, a kad pobedite slavite kao da ste osvojili Evroligu. Psiholog vam ne može pomoći .

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda ne zavisi od pacera i uopšte joj nije bitan ovaj meč ! Ako ne može pobediti Igokeu onda i nema šta tražiti u plej ofu. Neka svako brine svoju brigu, a neki ljudi neka se dobro zamisle da li je ljubomora , zavist i mržnja dobro ili pak zlo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter