0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

26. ZIMSKI TURNIR ‘ČUKARICA 2018: Titula ide u Pančevo!

Objavljeno: 04.03.18 u 20:30

Danas je u pravoj zimskoj idili na Adi Ciganliji završen 26. Zimski fudbalski turnir Čukarica 2018.

Prvo mesto na turniru osvojila je ekipa FK Dinamo iz Pančeva, koja je u finalu savladala vrlo dobru ekipu FK Car Konstantin iz Niša sa 3:1.

Treće mesto osvojila je Lokomotiva sa Čukarice, koja je slavila protiv FK Dunavac iz Grocke.

Pobednicima turnira, pančevačkom Dinamu na glavnom terenu FS Beograd na Adi Ciganliji pehar namenjen pobedniku uručio je Miodrag Martać, promoter turnira.

Nakon dodele prelaznog pehara, na svečanom ručku je nastavljena zvanična ceremonija dodele nagrada najboljim ekipama i pojedincima 26. Zimskog fudbalskog turnira Čukarica 2018.

Prvo mesto, kako smo već rekli, osvojio je Dinamo iz Pančeva, ispred Car Konstantina iz Niša i Lokomotive sa Čukarice.

FOTO: HotSport

Najbolji igrač turnira je Vanja Vuković iz Dinama, najbolji golman Miloš Perić iz Car Konstantina, titula najboljeg strelca je otišla u ruke Marka Nikolića, člana Lokomotive, dok je za najboljeg trenera proglašen Aleksandar Stevanović iz Dinama.

Što se „fair play“ nagrade tiče, FK Velika Moštanica je zasluženo odnela priznanje jer tokom celog turnira njeni igrači nisu nijednom kažnjeni kartonom, a najbolju sudijsku trojku činili su Srđan Jovanović, Uroš Stojković i Milan Mihajlović.

FOTO: HotSport

Nagrade za izuzetan doprinos i saradnju dobili su Fudbalski savez Beograda, Organizacija fudbalskih sudija Beograda, Nikola Martać, vlasnik sportskog portala HotSport, ujedno i medijskog sponzora ovog turnira, Sportski list Žurnal, Aleksandar Lokner, urednik emisije „Bubamara“, a plaketu u vidu srebrnog tanjira dobio je i promoter turnira Miodrag Martać, koji je prisutne pozdravio rečima:

– Čast i zadovoljstvo mi je bilo da ovih mesec dana budem promoter ovog sjajnog turnira koji se već 26. godinu održava na Čukarici, opštini sporta. Devetnaest fudbalskih ekipa, 148. golova, učešće sjajnih ekipa iz Pančeva, Valjeva i Niša dokaz su da je ovo jedan od najbolje organizovanih turnira u Srbiji. Još jednom čestitam svim učesnicima, a posebno nagrađenim ekipama i pojedincima.

FOTO: HotSport

 

Na svečanoj ceremoniju prisutni su bili promoter Miodrag Martać, legendarni fudbaler Crvene zvezde Stanislav Karasi, sekretar Organizacije fudbalskih sudija Beograda Miroslav Stojanović, Milorad Cajković, načelnik odeljenja za društvene delatnosti opštine Čukarica, vlasnik portala HotSport Nikola Martać, savetnik u oblasti klupskog i amaterskog sporta GO Čukarica Darko Stojanović, komesar turnira Nebojša Tasić, bivši novinar Sportskog žurnala Milan Simić Ćumija i član Organizacionog odbora turnira Goran Zec.

 

(Youtube/Hot Sport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter