0
Evropske lige

TEŠKO DA MOŽE BIZARNIJE: Hitna pomoć fizički nasrnula na Koentraa, sudija ih isključio! (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.18 u 00:28

Porto je savladao Sporting u velikom derbiju Portugalije, a meč je osim trijumfa ‘zmajeva’ obeležio i incident kraj aut linije.

Porto je vodio od 28. minuta, gosti iz Lisabona su izjednačili u nadoknadi prvog poluvreme, a posle samo tri minuta igre u nastavku plavo-beli su ponovo došli u prednost i to znači da su gotovo čitav meč imali vođstvo.

Sportingu je, pak, gorelo pod nogama, pobeda je bila preko potrebna i sa razlogom su zeleni jurili do samog kraja da stignu zaostatak na ‘Dragau’. Ipak, u jednoj situaciji nisu ih ometali samo igrači Porta, već i hitna pomoć pored aut linije.

Bivši igrač Real Madrida, a sada bek Sportinga Fabio Koentrao je žurio da vrati loptu u igru, ali pripadnici hitne pomoći nisu želeli da mu daju loptu, pa je došlo do fizičkog kontakta, pa čak i odgurivanja Koentraa od strane lekara.

Naravno, kako to obično biva u derbiju Portugalije, došlo je do komešanja mnogih fudbalera, a sudija je našao kompromisno, ali bizarno rešenje da sa terena izbaci one koji su tu da bi brinuli o zdravlju drugih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter