1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Milojevićev plan za bolju igru u SLS – vraćaju se dva stranca! (FOTO)

Objavljeno: 03.03.18 u 09:54

Crveno-beli danas na svom stadionu dočekuju ekipu Voždovca u okviru Superlige Srbije.

Zvezda je počela drugi deo sezone sa dve pobede u domaćem šampionatu, ali kombinovani sastavi nisu ulivali toliko poverenja.

Posle preskočena dva kola Damijan Le Talek i Mičel Donald se vraćaju u startnu postavu, a u najboljem timu biće i Nemanja Radonjic i El Fardu Ben.

Nema kalkulacija u trci za titulu, pa Crvena zvezda ima sve adute za meč sa Voždovcem (16.30) na stadionu ‘Rajko Mitić’. Kako saznaje HotSport posle dva kola pauze u šampionatu trener Vladan Milojević je odlučio da u najbolji tim vrati dva stranca Damijana Le Taleka i Mičela Donalda.

Tandem nije produžio ugovor, ali su potrebni da se ispune rezultatski ciljevi kluba. Posle odličnog učinka u Subotici ‘odmoriće’ kapiten Nenad Milijaš i od startera možda samo još Milana Rodića zameni novajlija Hajdin. Ostatak odbrane treba da bude standaradan, a pored Donalda na sredini su Jovičić i Krstičić, a na bokove se vracaju Radonjić i Ben. Najistureniji napadač je Pešić.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rodić, Donald – Jovičić, Krstičić, Radonjić, Ben – Pešić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter