0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ŽELIMO ČEŠĆE DA ČUJEMO ZA NJEGA: Šaponjić pogotkom protiv Anderlehta najavio svoje buđenje (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.18 u 23:18

Nakon što je napustio Partizan, nismo baš imali puno prilike da čujemo o mladom srpskom napadaču, koji je dugo tavorio u drugom timu Benfike.

Član zlatne generacije „orlića“, koja je pod dirigentskom palicom Veljka Paunovića pokorila svet, početkom sezone je prešao u Belgiju, u redove Zulte Varengema gde bi trebalo da se konačno vrati na pravi kolosek i potvrdi potencijal.

Danas je Ivan Šaponjić danas se upisao u strelce u meču u kome je njegov tim poražen od Anderlehta sa 3:2 i tako ponovo usmerio pažnju javnosti na sebe.

Nekadašnji napadač Partizana postigao je drugi pogodak za Zulte Varengem, u 85. minutu utakmice, a na njegovu žalost to je bilo dovoljno samo da se ublaži poraz.

Inače ovo je šesti pogodak za Šaponjića u sezoni, na 28 utakmica u svim takmičenjima. Ipak treba istaći da je na velikom broju mečeva šansu dobijao tek „na kašičicu“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter