0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SERGEJ OČARAO ALEGRIJA: Trener Juventusa sipao komplimente na račun SMS-a, uoči duela sa Lacijom

Objavljeno: 02.03.18 u 20:28

Ova subota donosi nam duel Juventusa i Lacija, a jedan od glavnih aktera ovog susreta svakako će biti srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić.

Maestralne partije popularnog SMS-a više nikog u fidbalskoj Evropi ne iznenađuju, a brojni klubovi „starog kontinenta“ odavno su bacili oko na njega.

Među njima je i „stata dama“ koja se u poslednjih nekoliko prelaznih rokova povezuje sa ofanzivnim fudbalerom „nebesko plavih“. Ipak, Klaudio Lotito smatrao je da još nije vreme da srpski „bier“ pređe u tuđe ruke, a reči Masimilijana Alegrija svedoče o tome da bi na leto možda mogli da očekujemo novi napad torinskog kluba na Milinković-Savića.

-Igra odlično i već sada je sa 22 godine sjajan igrač. Nije potrebno da ja donosim sud u vezi njega, ceo svet vidi da je Milinković Savić jedan od najboljih mladih fudbalera u Evropi-, istakao je Alegri pred sutrašnji okršaj.

Veliki problem za „bjankonere“ pred meč sa Laciom predstavlja povreda Gonzala Iguaina, na kojeg Alegri neće moći da računa na ovom susretu.

-Iguain neće biti u ekipi, ali će Dibala i Bufon sigurno biti starteri. Kjelini bi mogao da dobije poštedu. Iguain je trenirao, ali još je rano da znamo da li ćemo moči da na njega računamo za revanš protiv Totenhema. Ipak, optimisti smo-, rekao je trener Juventusa,

Rimski tim je ove sezone u dva navrata savladao Juve, pošto je pored prvenstvenog meča, u kome je jedan od najistaknutijih bio upravo Milinković-Savić, Lacio slavio i u Superkupu. Pređašnji ovosezonski susreti svakako su upozorenje pred sutrašnji meč na Olimpiku.

-Lacio je prioritet za nas, još ne razmišljamo o Totenhemu. Neće nas uljuljati to što je Lacio igrao produžetke protiv Milana. Želimo dobar rezultat. Očekujem taktički meč u kojem će presuditi detalji i koncentracija. Mi smo oba meča od Lacija izgubili zbog naših grešaka-, zaključio je Alegri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter