in ,

PROBLEM U NAJAVI: RS ‘Kosova’ sprema provokacije pred gostovanje u Srbiji!

Čini se da je za Evropsku rukometnu federaciju (EHF) ipak bilo pametnije da u žrebu razdvoje reprezentacije Srbije i samoproklamovane republike Kosovo.

Kako to nisu uradili sada će se i oni, kao i oba saveza suočiti sa problemima koje donose susreti ove dve selecije, a prvi je na programu u periodu od 23.-24. marta, kada se u Kragujevcu organizuje kvalifikacioni turnir za Svetsko prventvo.

Kakoa prenosi Radio televizija Kosova, pošto takozvani Rukometni savez južne srpske pokrajine ne želi da se ponovi situacija iz prošlogodišnjeg susreta, u sklopu kvalifikacije za EP, kada su na neutralnom terenu u Rumuniji dočekali Srbiju bez „nacionalnih obeležja“.

Kako prenosi pomenuta tlevizija, RS Kosova je čelnicima EHF-a već posla dopis da njihova selekcija u hali „Jezero“ neće nastupiti bez himne, zastave i ostalih nacionalnih obeležja.

Postoji velika verovatnoća da EHF „preseli“ turnir u Slovačku, koja je uz Norvešku takođe u istoj grupi. Podsećamo, samo pobednik turnira će se plasirati na prvenstvo Sveta u Mađarskoj.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MODRIĆ OPTUŽEN: Igrač Reala u problemima zbog Zdravka Mamića

ATP DUBAI: Šteta, Filip Krajinović se ‘sapleo’ pred poslednji stepenik