7
Domaći fudbal

NIŠLIJE PRED DERBI: Pokazaćemo Partizanu da smo jedni od najboljih u Srbiji!

Objavljeno: 02.03.18 u 10:00

Radnički iz Niša u subotu od 14.30 dočekuje Partizan u derbiju 25. kola Superlige Srbije, a domaćin ne želi da sitakne belu zastavu.

Trener ‘Reala sa Nišave’ ističe da će igrači na Čairu pokazati da su jedna od najboljih ekipa u Srbiji i da imaju recept kako da zuastave opasne crno-bele.

– Cenimo i poštujemo Partizan, ali kako pred sobom imamo cilj koji nas obavezuje da damo sve od sebe, siguran sam da ćemo odigrati najbolje što možemo i osvojiti bodove. Uopšte ne sumnjam da je naša ekipa koju spremamo za derbi sposobna da zaustavi opasne fudbalere crno-belih, ali još više, da napadne i ostvari pobedu i time dokaže da je jedna od najboljih u Srbiji – istakao je trener Radničkog, Boban Dmitrović.

Partizan je trenutno drugi na tabeli sa devet bodova više u odnosu na Radnički iz Niša na trećem mestu.

0
0

7 Komentara

  1. U to ne sumnjamo.. Zato protiv zvezde se sklanjate i setate se po terenu.. A oni mucenici utripovali da je svaki dan Bozic pa da ce opet slucajno da igraju evropu.. Igrace je sledeci put za 10 god.. zivi bili pa videli.. A derbi ce uskoro, posto skoro sve pobede imaju, jedino u evropi oni ne mogu da kiksnu u derbiju ce da razvale partizan.. U suprotnom ce da dokazu da sve namestaju.. Partizan se prosle god sprdao i ako su dobili preko 30 utakmica, od toga 15 namestili, na 10 im sudija pomogao..

    0
    0
    Odgovori
    • To prichash o svom malom klubu, plachizanu!
      Pa slazem se potpuno sa tobom da ste namestali i igrali sklanjalice! Jedini vam je problem shto ste i vi Zvezdina filijala

      0
      0
      Odgovori
      • Jeste sve je lepo čovek rekao u pretposlednjem komentaru jedine dve utakmice koje zvezda nije mogla da namesti prošle godine su Partizan i Voždovac bio kec na krovu i zdravo. Znači od svih utakmica samo je jednu morala da pobedi od te dve i nije bila kadra ostale utakmice bile zatvorene.

        0
        0
        Odgovori
  2. Па Ђукић нам је још ту, тако да и ја мислим да ћете освојити бодове 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter