3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

NIŠ POD SNEGOM, ALI SE PODIŽE PRAŠINA: Strah od očajnog terena, Grobari već grme na sudiju

Objavljeno: 02.03.18 u 12:14

Derbi 25. kola Superlige Srbije igra se u Nišu gde će Radnički od 14.30 dočekati ekipu Partizana, a tenzija se već polako stvara.

Ruku na srce ne na relaciji dva kluba, već je podižu navijači Partizana. Naime, na društvenim mrežama i forumima uveliko kruže snimci stanja terena stadiona Čair. On je još uvek pod snegom, ali se on topi i do sutra ga sigurno neće biti, jer se najavljuje temperatura u plusu. Ipak, danas je počela kiša da pada, te će verovatno samo podloga više ličiti na blato nego na fudbalsko igralište.

Grobari ne strahuju samo od terena. Već na forumima se govori i o sudiji Zoranu Širokom. Ovog arbitra su navijači Partizana tiketirali pre godinu dana kada je sudio jedan od ključnih mečeva u borbi za šampionsku titulu, kada su crno-beli takođe gostovali u Nišu. Tada su se na društvenim mrežama pojavile slike Zorana Širokog sa utakmice Crvene zvezde u košarci. Ipak, tada je Partizan pobedio, a kasnije proslavio titulu prvaka.

0
0

3 Komentara

  1. Trazimo da derbi sudi vama odvratan a u svetu veoma priznat sudija MAZIC,koji je za vas u roku 8 i slovima osam minuta dosudio DVA penala naravno za zvezdaenu ali na vasu nesrecu Ninkovic i Mijailovic nisu pogodili tj, nas golman je oba puta odbranio.

    0
    0
    Odgovori
    • Isto kao u ptetproslom kolu, samo nije dva penala, nego dva crvena, da „indtitucija“ stane na noge…Vec si zaboravio, misu?

      0
      0
      Odgovori
  2. Grobari, glasam za to da za derbi vratite Kolinu iz penzije. Kakav odvratan klub i jos gori navijaci. Postoji li utakmica za koju se necete unapred buniti? Smesni ste postali….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter