0
Košarka

FOTO: YouTube/Printscreen

DOK RIVERS: Voleo bih da znam šta je Teu u mozgu!

Objavljeno: 02.03.18 u 00:14

Trener LA Klipersa Dok Rivers nahvalio je danas svog plejmejkera Miloša Teodosića i istakao da bi voleo da zna šta se dešava u njegovom mozgu.

Američki stručnjak je istakao da mnogo voli Miloša i da on drži dobro raspoloženje u svlačionici.

– Baš volim Miloša, obožavam ga. Ima tu evropsku karakteristiku za pravljenje timskog duha. To je sjajno za svlačionicu. Voleo bih kada bih mogao da ga držim duže u igri, restrikcije minuta izluđuju i njega i mene, ali to se neće promeniti. Tako je, kako je – rekao je Dok Rivers.

On je istakao i da bi voleo da zna kako radi mozak srpskom plejmejkeru, jer ima neverovatan pregled igre.

– Ima neverovatan pregled igre. Mislim da sam ove godine više nego ikada imao akciju „dajte Milošu loptu i odigrajte nešto“. Jer s njegovim mozgom je tako da morate taj mozak da pustite da radi. Ja ne znam šta se u njemu dešava, niko to ne zna. Ali to radimo često i uvek uspe. Jednostavno, on je genije za košarku – jasan je bio Rivers.

Miloš Teodosić smatra da može mnogo više od ovoga što pruža u LA Klipersima.

– Trudim da ono što treneri i ekipa traže od mene uradim na terenu i da to radim dobro. Iskreno, ja nisam baš najzadovoljniji jer znam da mogu još više da doprinesem – rekao je Teodosić za ‘Glas Amerike’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter