0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Sitiju definitivno titula i nova lekcija Arsenalu u četiri dana (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.18 u 22:43

U odloženom derbi meču Premijer lige Mančester siti je kao gost savladao Arsenal 3:0 i čini se overio titulu prvaka.

Prazne tribine Emirata rekle su sve. Navijači ‘tobdžija’ više ne veruju u Arsena Vengera. Drugi put za samo četiri dana Mančester siti je ponizio Arsenal, prvo u finalu Liga kupa u nedelju, a sada i u prvenstvu 3:0.

Četa Pepa Gvardiole je domaćinu lekciju očitala u prvom poluvremenu. ‘Građani’ su poveli u 15.minutu, Sane je uposlio Silvu, a Bernard je postigao evrogol za 0:1. U 28. minutu bilo je već 0:2, Sane je proigrao Aguera, Argentinac loptu proturio do Davida Silve, a ovaj matirao Čeha. Tačku na ‘tobdžije’ stavio je Sane u 33. minutu. Arsenal je do počasnog gola mogao u 53. minutu, ali Obamejang nije iskoristio penal.

Mančeter siti je ovom pobedom, slobodno možemo reći, overio titulu, jer ima 75 bodova, 16 više od drugoplasiranog Mančeter junajteda. Arsenal sada može samo da sanja Ligu šampiona, jer je šesti sa deset bodova manje od pozicije četiri koja vodi u ‘elitno’ takmičenje. Nada ostaje Liga Evrope.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter