0
Fudbal

MARKO MIHAJLOVIĆ: Cilj je da zadržimo treće mesto

Objavljeno: 01.03.18 u 15:20

Iskusni defanzivac izabran u tim kola libanske Premijer lige posle sjajne partije protiv Nejmiha.

Marko Mihajlović ima sjajnu sezonu u dresu libanskog Salama. Njegov tim je na trećem mestu i u prethodnom kolu je ostvario ubedljiv trijumf u derbiju nad drugoplasiranim Al Nejmihom sa 3-1, a Mihajlović je izabran u tim kola libanske Premijer lige.

– Ovo je naša druga pobeda ove sezone nad Nejmihom, koji je jedan od najboljih timova Libana. Odigrali smo sjajno. Ostale su još četiri utakmice do kraja sezone, a naš cilj je da zadržimo treće mesto, kaže Mihajlović.

Iskusni defanzivac je uvek imao izvanredan odnos sa navijačima, koji su umeli da cene njegovu požrtvovanost i odanost klubu čiji je dres nosio, a tu posvećenost, Mihajlović je najbolje pokazao tako što je derbi protiv Nejmiha odigrao vrhunski, iako je na taj meč stigao direktno sa infuzije.

– Nije bilo šanse da ostavim ekipu na cedilu. Isplatilo se, pa sada imam vremena za oporavak, jer je naredna utakmica tek 16. marta, zaključio je Mihajlović.

Salam nije poražen već šest mečeva u nizu u prvenstvu i Mihajlović je veruje da su rezultati adekvatni nivou ekipe.

– Imamo mlad tim sa nas par iskusnih igrača. Prošao je jedan period krize rezultata zbog čega smo izgubili šanse za titulu, ali ćemo definitivno završiti u samom vrhu, smatra Mihajlović.

Mihajlovićeva ekipa je nesrećno ispala u četvrtfinalu Kupa od Tadamona posle penal serije u kojoj je sjajni defanzivac bio strelac. On je jedan od najstandardnijih i najboljih igrača u timu, a kao potvrda za to, stigla je ponuda za produžetak saradnje.

– Imali smo razgovor oko produžetka ugovora. Zadovoljstvo je obostrano, ali mi je prvo na umu da sezonu privedemo kraju kako treba, objasnio je Mihajlović.

U sledećem meču, Mihajlovićevom timu u goste dolazi ekipa Al Akha Al Ahlija, koja zauzima petu poziciju na tabeli, sa dva boda manje od Salama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter