0
Evropske lige

Nejmar na SP u Brazilu

PSŽ MORAO DA POPUSTI: Nejmar ipak ide na operaciju, i to hitno

Objavljeno: 28.02.18 u 22:54

Brazilski supestar ipak će morati ‘pod nož’, što je danas posle dugog vaganja potvrdio i Pari Ser Žermen.

Posle povrede stopala u nedelju u derbiju protiv Olimpika iz Marseja, najpre je odlučeno da se Nejmar odmah podvrgne operaciji osetljive metatarzalne kosti, da bi PSŽ i trener Unai Emeri to juče demantovali.

‘Sveci’ su želeli da ga sačuvaju i nekim čudom osposobe za revanš osmine finala Lige šampiona protiv Real Madrida (6. marta), ali su ipak morali da popuste i Nejmar će ići na operaciju.

I ne samo to, već je odlučeno da on što pre krene put Brazila, gde će ga operisati poznati stručnjak dr Rodrido Lazmar.

– Posle inicijalnog tretmana u trajanju od tri dana, u skladu sa strogim medicinskim protokolom, doneta je zajednička odluka medicinskog osoblja PSŽ-a i brazilskog nacionalnog tima. U dogovoru sa igračem, odlučeno je da Nejmar bude operisan u Brazilu krajem ove nedelje. Operaciju će obaviti dr Rodrigo Lazmar, uz podršku profesora Sailanta, ispred Pari Sen Žermena – stoji u saopštenju PSŽ-a.

Nejmaru je trenutno najbitnije da se osposobi i u potpunosti bude spreman za Mondijal u Rusiji u junu, gde će biti u grupi sa Srbijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter