0
Evropske lige

PRIMERA: Korea junak Sevilje u Malagi, remi Bilbaa i Valensije na ‘San Mamesu’

Objavljeno: 28.02.18 u 21:40

Fudbaleri Sevilje ostvarili su pobedu u andalužanskom derbiju protiv ekipe Malage rezultatom 1:0, u utakmici 26. kola španskog šampionata.

Ekipa Vićenca Montele je na „La Rosaledi“ prekinula mini seriju od dve utakmice bez pobede i nastavila svoj put kad plasmanu u evrotakmičenja.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Hoakin Korea, koji je u 15. minutu iskoristio asistenciju Nolita i tako doneo nova tri boda Sevilji.

Tako su Andalužani da na tabeli smanje bodovni zaostatak u odnosu na četvrtoplasiranu Valensiju, koja je večeras remizirala u Bilbau sa domaćim Atletikom, rezutatom 1:1.

„Slepi miševi“ u prvi došli do prednosti u Baskiji, pogotkom Žofrija Kondogbije u 23. minutu, a domaćin je u 36. minutu propusti veliku šansu da dođe do izjednačenja pošto je Aduriz bio neprecizan sa bele tačke.

Ipak već na početku drugog poluvremena Oskar De Markos je doneo poravnanje Atletiku, a ispostaviće se i konačan ishod susreta.

Primera, 20. kolo:

Utorak:

Espanjol – Real Madrid 1:0 (0:0)
/Moreno 93/

Đirona – Selta 1:0 (1:0)
/Portu 14/

Sreda:

Atletik Bilbao – Valensija 1:1 (0:1)
/De Markos 49 – Kondogbija 23/

Hetafe – La Korunja 3:0 (2:0)
/Anhel 40, Boveda 44ag, Molina 82/

Malaga – Sevilja 0:1 (0:1)
/Korea 15/

EIbar-Viljareal

Atletiko Madrid-Leganes

Četvrtak:

Betis-Real Sosijedad

Las Palmas- Barselona

Alaves -Levante

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter