0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 Zemun v Rad Djordje Denic (C) Strahinja Tanasijevic (R) and Ivan Bozovic (L) Beograd, 29.11.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ODLIČAN START: Srpski defanzivac oduševio Italijane

Objavljeno: 28.02.18 u 16:50

Bivši štoper Rada Strahinja Tanasijević pruža dobre partije za mladi tim Kjeva, a uskoro sledi debi u „Kalču“.

Dobro je poznato da su Italijani majstori da prepoznaju ekstra potencijal kod defanzivaca, a jedan Srbin se već našao na stranicama štampe posle par mečeva u mladoj ekipi Kjeva.

Bivši štoper Rada Strahinja Tanasijević (20) postao je oslonac „letećih magaraca“ u poslednjoj liniji, i već se šuška da ga čeka i debi u Kalču, ako nastavi ovako.

Snažan u duelima sa odličnim učinkom na utakmicama Srbin dokazuje potencijal, a u klubu iz Verone imaju velike planove sa igračem kog im je preporučio Vladimir Jugović.

Ostaje da u nastavku sezone u Italiji mladi Tanasijević nastavi uspon i priključi se najboljem timu u kom se već nalazi iskusni Radovanović, a nema sumnje da će ak ose pokaže na glavnoj pozornici imati priliku da napreduje i postane deo nekog giganta.

Ako se po jutru dan poznaje, moći će da korača stopama zemljaka Zorana Bate Mirkovića, do slavnog Juventusa, Intera, Rome, Milana…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter